Foto: Bea van Buuren

Tekenen en schilderen in de natuurtuin Wilhelminapark? op zaterdag 21 april

Iedereen die wil tekenen en schilderen kan meedoen. In de Natuurtuin Wilhelminapark Rijswijk organiseert Amateurspalet dit voorjaar de jaarlijkse buitenschilderdag voor leden en niet-leden.
“De hele tuin is deze winter op de schop gegaan en heel open geworden, zoals de tuin er vroeger uitzag. In maart is nieuwe beplanting aangelegd en de tuin is beschikbaar voor de schilderdag op 21 april”, aldus Bert Conijn die daar als vrijwilliger werkt en de deelnemers in de blokhut kan verwelkomen. De natuurtuin is een van de eerste plekken in het Wilhelminapark waar de natuurwaarden worden verbeterd. In de tuin komt een rijke verzameling van inheemse plantensoorten die kenmerkend zijn voor Rijswijk en de wijde omgeving.
We vinden er veel bijzondere mooie plekjes om te tekenen en/of te schilderen. Het programma start om 10.00 uur en eindigt om 15.30 met een hapje en een drankje en jurering van de gemaakte tekeningen en schilderijen..
We kiezen dit jaar voor low-budget. We gaan uit van een zonnige dag, maar mochten we pech hebben met het weer dan biedt de blokhut onderdak.
Waar: Natuurtuin Wilhelminapark, Hazepad, Rijswijk (2287)
Al voor € 7,50 kunt u deelnemen aan deze dag, incl. consumpties. Kinderen of kleinkinderen samen met volwassen deelnemer gratis. Doen!
Opgeven en verzekerd zijn van een plekje, voor leden en niet-leden via de website: www.amateurspalet.nl

Goed bereikbaar per fiets, fietsenstalling aanwezig en per auto, gratis parkeren o.a. Klaroenstraat
Openbaar Vervoer
- tram lijn 17, bus lijn 23 beide halte Adm. Helfrichsingel
- NS-station Rijswijk 18 minuten lopen

Deelnemers krijgen per mail een bevestiging met de nodige informatie.
Dit jaar gaat de buitenschilderdag gegarandeerd door!

Meer berichten