Schrijver presenteert boeken

Rijswijk - Frank Rouwendal smolt de volgende literaire stromingen samen tot zijn eigen schrijfstijl: sprookjes, surrealisme, magisch realisme, realisme, neo- realisme en filosofie. Twee boeken bracht hij onder in hetzelfde boek: De Vogelfotograaf en Symi, Symi. Op zondag 8 april presenteert hij deze boeken.
In de vogelfotograaf vinden William (veelzijdig wonderkind) en de filmster Kirsten elkaar in de volmaakte liefde. Eerst ontmoeten zij elkaar via de gunsten van het toeval. Via een tovenaar uit een sprookje weet William hun leeftijdsverschil volledig op te heffen.
Hun gescheiden bollen vol met elkaars geur en warmte worden tot een gemeenschappelijke bol omgezet. Natuurlijk leefden zij daarna nog lang gelukkig.
In het tweede boek Symi, Symi laat hij naast oude cultuuruitingen van dit Griekse eiland de relatie zien tussen een man en een vrouw, die gebaseerd is op erotiek, kunst en geld. De man vindt na hun scheiding samen met zijn nieuwe vrouw het geluk door in te treden in een sprookjesboek. Zij hebben dan het eeuwige leven.
Op zondag, 8 april a.s. van 15.00 uur-17.00 uur nodigt Frank Rouwendal u uit voor de presentatie van zijn twee nieuwe boeken in een gemeenschappelijk kaft: De vogelfotograaf en Symi, Symi. De presentatie vindt plaats in Brasserie IDZ Heerlijk
Herenstraat 8, Rijswijk. E. Janneke Kortsmit (violiste) en Ali Khadem (dichter) omlijsten de presentatie. Janneke Kortsmit, studente Civiele techniek aan de TU-Delft, speelt viool en maakt deel uit van het Delftse Studenten Muziekgezelschap Krashna Musika en het UvAorkest J. Pzn. Sweelinck. Ali Khadem, Irakees dichter met ruim 200.000 volgers in de Arabische Wereld.

Meer berichten