Op 5 april vindt er een start verkoop bijeenkomst plaats in Huis Te Werve.
Op 5 april vindt er een start verkoop bijeenkomst plaats in Huis Te Werve.

Nieuwbouw De Colijn Rijswijk van start

Tussen de Dr. H. Colijnlaan en de P.C. Boutenslaan in Rijswijk verschijnt binnenkort een appartementengebouw met 81 appartementen en 3 penthouses. De ontwikkeling is in handen van Amvest en Smit's Bouwbedrijf. De online verkoop van de woningen is op afgelopen donderdag 29 maart van start gegaan en op donderdag 5 april wordt hier een vervolg aan gegeven middels een start verkoop bijeenkomst in Huis Te Werve.

Rijswijk - De bijeenkomst vindt plaats tussen 17.30 uur en 20.00 uur. Hier krijgt u alles te horen over het project en kunt u met al uw vragen terecht bij de aanwezige makelaars. Belangstellenden kunnen tot en met maandag 16 april inschrijven voor de koopwoningen. Kort daarna zal de toewijzing plaatsvinden.

Veel variatie
De Colijn is een opvallend woongebouw en is aan alle zijden fraai. Op de begane grond bevinden zich een tweetal commerciële ruimtes. Op de eerste, tweede en derde etage bevinden zich compacte twee- en driekamerappartementen. De woningen bevinden zich in de traditionele, uit rode baksteen opgetrokken onderbouw en hebben mooie, ruime, gemetselde balkons.

Lichte woningen met prachtig uitzicht
De moderne witte bovenbouw van De Colijn kenmerkt zich door 48 ruime drie- en vierkamerappartementen met glaspuien van vloer tot bijna het plafond. Deze woningen bevinden zich op de vierde tot en met de elfde etage. Vanaf de vijfde etage hebben de appartementen opvallende, meanderende balkons met doorzichtige balustraden. Deze balkons lopen uit over de hele breedte van het appartement en bij de hoekwoningen lopen de balkons zelfs rondom het appartement. De woningen op de vierde etage vormen de overgang tussen de traditioneel gemetselde onderbouw en de moderne appartemententoren daarboven. Ook deze woningen beschikken over gevelhoge ramen, en hebben in plaats van een balkon een ruim dakterras.

Luxe penthouses
Op de twaalfde verdieping van De Colijn liggen 3 riante penthouses met eigen terrassen en een fascinerend uitzicht over heel Rijswijk en omgeving.

Meer informatie

Wilt u meer weten over dit project? Neem dan een kijkje op de website www.de-colijn.nl voor meer informatie.

Meer berichten