Bouwen mee aan zandmandala

Liefhebbers van spiritualiteit en bewustwording kunnen dit weekend hun hart ophalen in de Broodfabriek tijdens Paranormaal Alternatief. Gelijktijdig vindt ook het Crea Weekend plaats voor iedereen die wil aanschuiven bij hippe workshops.

Rijswijk - Start het voorjaar op een creatieve wijze en kom op 6, 7 of 8 april naar De Broodfabriek in Rijswijk voor de voorjaars editie van het Crea Weekend. Naast de bekende standhouders, zijn er komende editie ook veel nieuwe standhouders aanwezig. Deze editie staat vol met creatieve hobby's, hippe workshops, unieke demonstraties en leuke acties!
Nieuw deze editie is het Hippe Workshopplein. Op dit plein zijn acht creatieve professionals aanwezig. Er worden workshops gegeven van diverse hobby's zoals Artjournaling, Scrapbooking, Mixed Media, Handlettering, Travelers Notebook en Pocket Pages. Mocht je willen aanschuiven, tickets zijn via de website beschikbaar.
Het ticket voor het Crea Weekend is tevens geldig voor een spiritueel bezoek aan Paranormaal Alternatief in De Broodfabriek.

Paranormaal Alternatief

Altijd al geïnteresseerd geweest in spiritualiteit, gezondheid en bewustwording? Dan is Paranormaal Alternatief op 7 & 8 april zeker een bezoekje waard. Vele paragnosten en mediums zitten voor je klaar om al je levensvragen te beantwoorden. Daarnaast kan je je aura laten fotograferen, je toekomst ontdekken en spirituele producten bewonderen. Ook zijn er bijzondere gratis workshops en lezingen te volgen. Leer bijvoorbeeld
moeiteloos te mediteren, ontdek jouw geur tijdens de workshop geuren ontdekken en bouw mee aan een grote zand Mandala!
Deze editie staat in teken van het zintuig: zien. Ervaar het om bewust te kijken, dingen te zien die je anders niet ziet en voel dat je niet alleen bent. Een toegangsticket voor Paranormaal Alternatief is tevens geldig voor een creatief bezoek aan het Crea Weekend in De Broodfabriek.

Meer berichten