Bewoners vierden de oplevering met een hapje en een drankje.
Bewoners vierden de oplevering met een hapje en een drankje.

Eerste huurwoningen RijswijkBuiten opgeleverd

Woningcorporatie Rijswijk Wonen vierde samen met de bewoners de oplevering van de eerste 24 sociale huurwoningen in RijswijkBuiten. De duurzame eengezinswoningen zijn onderdeel van fase 11 van De Tuinen van Sion en zijn gebouwd door Dura Vermeer.

Rijswijk - Rijswijk Wonen is trots op het resultaat. De 24 huur eengezinswoningen zijn zogenaamde nul-op-de-meterwoningen. Door onder andere isolatie, zuinige installaties en zonnepanelen leveren de woningen evenveel energie op als de woning en de bewoners gemiddeld nodig hebben. Naast een klein voorschot aan de energiemaatschappij, betaalt de huurder een Energieprestatievergoeding aan Rijswijk Wonen. Voor de nieuwe bewoners betekent een nul-op-de meterwoning een betaalbare én comfortabele woning.

Jan Putman, directeur-bestuurder a.i. van Rijswijk Wonen: "Rijswijk Wonen investeert de komende jaren in uitbreiding van sociale huurwoningen in Rijswijk om aan de sterk groeiende vraag te kunnen voldoen. De realisatie van de volgende sociale huurwoningen in RijswijkBuiten staat al op de planning, Deze worden naar verwachting in 2019 opgeleverd."

De woningen worden verhuurd via Woonnet Haaglanden. Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Houd dan de website van RijswijkBuiten (www.rijswijkbuiten.nl) of Rijswijk Wonen (www.rijswijkwonen.nl) in de gaten.

Meer berichten