Logo grootrijswijk.nl


Organiseer een kerstactiviteit voor meer dan 10 deelnemers
Organiseer een kerstactiviteit voor meer dan 10 deelnemers

Kerstafette: organiseer iets voor een ander

Kerst vier je samen. Dat is het uitgangspunt van de Rijswijkse Kerstafette. Na een succesvolle editie in 2016 nodigt de gemeente inwoners en organisaties ook dit jaar weer uit om een kerstontbijt, brunch, lunch of diner te organiseren voor (andere) Rijswijkers.

Rijswijk - De gedachte achter de Kerstafette is dat alle inwoners in de periode van zondag 17 december tot en met Tweede Kerstdag (26 december), de gelegenheid krijgen om te genieten van gezellig samen eten met buren, buurtgenoten of stadgenoten. Wie iets wil organiseren voor de Rijswijkse Kerstafette moet zijn idee vóór 5 december 2017 indienen, samen met een begroting van de kosten. Ook moet duidelijk zijn wanneer, waar en voor wie je de maaltijd organiseert. Vorig jaar was er bijvoorbeeld een high tea voor en met bewoners van de Titus Brandsmaflat, een kerstdiner van het Parkinsoncafé, een kerstbrunch bij de Kringloop Rijswijk en een kerstdiner voor alle Rijswijkers in Stervoorde.

Als maaltijd is alles mogelijk: kerstontbijt, -brunch, -lunch of -diner. Een andere voorwaarde is dat er minimaal 10 deelnemers zijn. Initiatieven voor de Kerstafette kunnen vóór 5 december 2017 worden ingediend bij de gemeente Rijswijk, t.a.v. Gea de Jong, e-mail GDJONG@rijswijk.nl onder vermelding van Kerstafette.

Meer over de Kerstafette op www.rijswijk.nl/kerstafette.

Meer berichten

Shopbox