Logo grootrijswijk.nl


De broers Robin (l) en 'nieuwkomer' Richard met trotse vader Hans in het midden.
De broers Robin (l) en 'nieuwkomer' Richard met trotse vader Hans in het midden. (Foto: Hans Ouwerkerk)

Broers samen aan het roer bij Rijswijks verhuisbedrijf

Richard van der Geest, directeur van het bekende verhuisbedrijf UTS van der Geest, krijgt steun van zijn broer Robin van der Geest. Het tweetal staat nu samen aan het roer van het Rijswijkse familiebedrijf.

Rijswijk - Verhuizen is toch altijd een emotionele gebeurtenis. 'Het geeft voldoening als wij de mensen daarbij goed van dienst kunnen zijn', vertelt Richard van der Geest, die al 22 jaar in het bedrijf actief is en de afgelopen tien jaar de scepter zwaaide. 'Dat doe ik vanaf nu samen met mijn broer en dat voelt goed!' Robin heeft een sterke financiële achtergrond en neemt daarom dit aspect van de organisatie onder zijn hoede, naast enkele commmerciële zaken. Zij weten samen het 'stoere' verhuiswerk goed te combineren met de menselijke kant van verhuizen. 'Goed luisteren naar mensen, voorzichtig omgaan met dierbare spullen, voeten vegen of net even dat dekentje extra ertussen. Het zijn zo de punten waarop wij als erkende verhuizer het verschil kunnen maken', legt Robin van der Geest uit.

Vader Hans van der Geest, oud-directeur van UTS Van der Geest Verhuizingen, is overigens ook nog steeds vrij actief in het bedrijf: 'Ik ben begonnen bij mijn vader, Charles van der Geest, die samen met twee broers Tinus en Jan en hun vader Jacobus in 1926 het bedrijf startte. Ik vind het bijzonder dat twee van mijn drie zoons het verhuisvak samen voortzetten."

Meer berichten

Shopbox