Logo grootrijswijk.nl


De winnende tuin aan de Minister Talmalaan.
De winnende tuin aan de Minister Talmalaan.

Prijsuitreiking van de jaarlijkse voortuinkeuring

Afgelopen dinsdag 10 oktober werden in de theaterzaal van zorgcentrum Steenvoorde de prijzen uitgereikt van de jaarlijkse tuinkeuring Groei en Bloei afdeling Rijswijk. De opkomst voor deze avond was groot, bijna alle deelnemers waren aanwezig.

Rijswijk - Dit jaar ging de nomaties via aanmelding. In totaal hebben zeventien tuinliefhebbers zich voor de voortuinkeuring opgegeven. Bij de keuring van de tuinen werd gelet op onder andere de originaliteit, keuze van de beplanting, bloeirijkheid en onderhoud.

Rijswijkse mooiste tuin ligt aan de Minister Talmalaan 182. De eerste prijswinnaar werd verrast met een jaarabonnement op Groei en Bloei, met diploma en foto van de tuin. Verder werden er nog 12 andere prijzen uitgereikt: de overige winnaars kregen een diploma, een foto van hun tuin en een cadeaubon. Bovendien kregen alle deelnemers een leuke verrassing van het tuincentrum GroenRijk.
Na de pauze gaf de heer Ruud Aanhane een presentatie over 'Langer thuis wonen maar hoe zit dat met de tuin'. De avond werd afgesloten met de verloting van de plant van de maand. Na zo'n geslaagde tuinkeuring hoopt de organisatie dat ook volgend jaar weer veel mensen zich gaan opgeven voor de jaarlijkse tuinkeuring van Groei en Bloei afdeling Rijswijk.                

Meer berichten

Shopbox