Logo grootrijswijk.nl


Het georganiseerde tennistoernooi met een veiling en loterij leverde een prachtig bedrag van €4923,- op voor Pink Ribbon.
Het georganiseerde tennistoernooi met een veiling en loterij leverde een prachtig bedrag van €4923,- op voor Pink Ribbon.

In actie tegen borstkanker

Rijswijk - Oktober is borstkankermaand, en dus stond tennispark Welgelegen afgelopen zondag geheel in het teken van de kleur roze. Een speciaal georganiseerd tennistoernooi, met daaraan gekoppeld een veiling en loterij, hebben geresulteerd in een opbrengst van €4923,- voor Pink Ribbon. Na afloop van het toernooi overhandigde de Pink Ribbon commissie van tennisvereniging Rijshaeghe de cheque aan Pink Ribbon ambassadeur Caroline Molenaar.

"Een op de zeven vrouwen krijgt te maken met borstkanker", vertelt Caroline zichtbaar aangedaan door het mooie bedrag op de cheque. "Vorige week kreeg mijn goede vriendin Astrid deze vreselijke diagnose. Iedereen kent wel een Astrid in zijn of haar omgeving. Wat ben ik blij met dit resultaat. Onderzoek naar borstkanker is nog steeds heel erg belangrijk."

Voor het vierde jaar op rij zet de tennisvereniging zich op de eerste zondag van oktober in voor Pink Ribbon. Voor leuke (loterij)prijzen, tegoedbonnen en andere spullen benaderen zij ondernemers uit Rijswijk en omliggende gemeenten. Volgend jaar, op 7 oktober 2018, vindt de lustrumeditie van het speciale toernooi plaats. Er wordt dan nog grootser uitgepakt door de organisatie.

Afgelopen zondag vond in Herberg Vlietzigt ook de zesde editie van 'Lovely Ladies aan de Vliet' plaats. Naast een grote informatiemarkt was er een speciale loterij georganiseerd. Marin Pols, de winnares van de Rijswijk Talent Award 2017, gaf een optreden voor de bezoekers. De opbrengst van de loterij (€317,-) werd na afloop overhandigd aan KWF Rijswijk.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox