Logo grootrijswijk.nl


Paul van den Heuvel en Paul Schott werken samen voor het Strandwalfestival. Foto Hans van der Wel
Paul van den Heuvel en Paul Schott werken samen voor het Strandwalfestival. Foto Hans van der Wel (Foto: Hans van der Wel)

DELA omarmt het Strandwalfestival

Het thema van het Strandwalfestival op 9 en 10 september is "ontmoeten en verbinden" en dat is ook terug te vinden in de manier van financieren van het evenement. Al jaren werkt het bestuur van de stichting hard om fondsen en het bedrijfsleven te betrekken bij de financiering van het evenement. Die inspanningen werpen zijn vruchten af, maar de manier waarop DELA de sponsoring ter hand heeft genomen is wel bijzonder te noemen.

Rijswijk - Volgens Paul van den Heuvel, regio-assistent en uitvaartleider van de locaties Den Haag en Rijswijk, staat het Strandwalfestival al jaren prominent op de agenda van het bedrijf. "We zijn begonnen als "vriend" van het festival. Maar vooral onze regiomanager Alexandra Howard kreeg na het eerste bezoek de smaak te pakken. Het "vriend zijn" werd al snel uitgebreid door onderdelen van het programma zelf op te pakken."

Al enkele jaren organiseert en financiert DELA de populaire lampionnenoptocht, maar gaat verder op de familiedag. Zo zorgen zij op zondag bij het Akkertje voor een lekker bakkie koffie met wat lekkers. De opbrengst hiervan gaat naar deze kinderboerderij. Op die dag betrekken zij ook "oud Rijswijk" bij het evenement door senioren op te halen, zodat ook zij bij de familiedag kunnen zijn en voor de Strandwalbrunch hebben zij tien stoelen geadopteerd. Bij Don Bosco staat op zondag het DELA-podium, waar Rijswijks talent de kans krijgt om zich te laten horen en zien. Bijna te veel om op te noemen, maar via de DELA Strandwalapp is alle informatie over het festival terug te vinden!

"Door onze maatschappelijke verantwoording te nemen, geven we in ons enthousiasme door waar wij als bedrijf voor staan. Ook wij hebben gezien wat een festival als dit voor de inwoners kan doen. Het verbindt en daarin kunnen we nog veel verder gaan", vervolgt Paul van den Heuvel. Secretaris van de stichting Strandwalfestival Paul Schott is blij met zo'n sponsor. "We zijn verheugd met het groeiende enthousiasme van het bedrijfsleven, maar de betrokkenheid en manier van sponsoren van Paul en zijn collega's is echt geweldig. In het weekend staan ze hier met zo'n twaalf man en dat is echt niet van hogerhand opgelegd. Dat zegt wel iets over het dna van dit bedrijf!"

Tot slot vult Paul van DELA aan dat hij het belangrijk vindt om bij zo'n evenement de bal in de ploeg te houden. Zo betrekt hij bij alle middelen en diensten die in dat weekend nodig zijn uitsluitend Rijswijkse ondernemers. "Als we het dan toch over verbinden hebben, hoort dat er ook bij". Samen moeten we er weer iets moois van maken en het gaat dit jaar ook weer één groot feest worden!", besluiten de twee Pauls.

reageer als eerste
Meer berichten