Logo grootrijswijk.nl


We gaan weer voorlezen

Eind van deze maand gaan we weer voorlezen in de bibliotheken in Leidschendam, Rijswijk en Voorburg. De gratis voorleesochtenden zijn voor alle peuters van 2 tot 4 jaar, met hun (groot)ouders en/of verzorgers.

Om de week
Op woensdag lezen we om de week voor in de bibliotheek in Leidschendam of Voorburg. En in Rijswijk lezen we om de week voor op vrijdag. Het voorleeshalfuurtje begint altijd om 11.00 uur, bij de Kindertribune.

Belangrijk
Voorlezen aan jonge kinderen is belangrijk. Het is goed voor de taalontwikkeling, het stimuleert de fantasie, het brengt rust en regelmaat en het is vooral erg leuk.

Spaarkaart
Komt u met uw (klein)kind vaker naar het peutervoorlezen? Vraag dan bij de voorlezer om een spaarkaart. Elke keer dat u bij het voorlezen bent, krijgt u een stempel. Bij een volle spaarkaart krijgt uw (klein)kind een leuk kleinigheidje.

De eerste voorleesdata zijn:
woensdag 23 augustus in Voorburg
vrijdag 25 augustus in Rijswijk
woensdag 30 augustus in Leidschendam

Folder
In de bibliotheek ligt de folder ‘Peutervoorlezen’ voor u klaar. Dan hebt u alle data in één handig overzicht bij elkaar. U kunt de folder ook bekijken op www.bibliotheekaandevliet.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten