Strandwalmarkt al weer bijna volgeboekt!

De belangstelling voor een plaatsje op de Strandwalmarkt op zaterdag 9 september tijdens het Strandwalfestival is overweldigend. Er hebben zich al 90 instanties aangemeld.

Dit jaar weer een keur aan wat Rijswijk te bieden heeft op het gebied van kunst, cultuur, muziek, culinair, sport, gezondheidszorg, dierenwelzijn, religie, veiligheid en duurzaamheid. De bezoekers van de markt treffen dit jaar ook weer een aantal Rijswijkse sponsorbedrijven van het Strandwal aan. De gemeente Rijswijk is vertegenwoordigd met het Tijdelijk Stadhuis voor een direct contact tussen burger en het college en de gemeenteraad.
Naast bekende organisaties, die zich de afgelopen jaren hebben gepresenteerd op de Strandwalmarkt, ook vele nieuwe instanties. Zo komt stichting Responsible Young Drivers met een crashtest, een project van de Provincie Zuid-Holland over veilige verkeersdeelname voor jongeren. Ook nieuw is het paviljoen Dierenplezier waarvoor zich al acht instanties hebben aangemeld die de zorg en het welzijn voor dieren hoog in hun vaandel hebben staan. De laatste jaren is een plaatsje op de Strandwalmarkt steeds meer in trek. In 2014 waren er nog 55 instanties, in 2015 stonden er 75 en in 2016 liefst 100 kraampjes op de Van Vredenburchweg oftewel de Strandwalboulevard.

Vanwege de toegenomen belangstelling voor deelname aan de Strandwalmarkt, is Park Welgelegen op zaterdag 9 september van 12.00 tot 17.00 uur geopend. Daar biedt het Strandwalfestival alle (sport)verenigingen een plek aan om hun sport te demonstreren en door belangstellenden zelf uit te proberen. Ook zijn alle Rijswijkse kids welkom op Park Welgelegen in het Dela Voor Elkaar Paviljoen voor het versieren van een lampion voor de lampionnenoptocht.

Het gaat dus weer een drukke, vrolijke, smakelijke en heel gezellige markt worden met alles wat Rijswijk te bieden heeft. Wie er nog een plekje wil bemachtigen moet er snel bij zijn. Aanmelden kan via strandwalfestival.nl/aanmelden

Meer berichten