Logo grootrijswijk.nl


Jaarlijkse kunstmarkt Amateurspalet weer een succes!

Ook dit jaar organiseerde Vereniging voor Beeldende Kunst Amateurspalet tijdens de ledententoonstelling weer een gezellige kunstmarkt op het plein voor Museum Rijswijk op zaterdag 29 april jl. Het weer was de vereniging goed gezind. Af en toe brak zelfs de zon door.  Leden en niet-leden verkochten, tijdens de klanken van Franse chansons, hun eigen werk en gingen met de bezoekers in gesprek. Het was een inspirerende en gezellige dag!

Bij de informatiestand konden bezoekers zich laten informeren over de diverse cursussen.

Bent u geïnteresseerd in de vereniging? Wilt u ook een cursus volgen in tekenen, schilderen of keramiek of wilt u het een keer proberen? Beginners en gevorderden kunnen bij ons terecht. Wij bieden in ons atelier in Oud Rijswijk lessen aan met individuele begeleiding door professionele kunstenaars/docenten met veel ervaring. De lessen zijn elke dag van de week: 's ochtends, 's middags en 's avonds. Ontdek je eigen talent!  

Eerst kennismaken? U kunt twee proeflessen nemen voor € 15, -. Bezoek voor meer informatie onze website www.amateurspalet.nl of bel Marianne van Asten 070-3989381.

Reageer als eerste
Meer berichten