Logo grootrijswijk.nl


Bouw Kindcentrum BuitenRijck van start

RijswijkBuiten - Wethouder Nicole Dierdorp heeft donderdagmiddag 13 april samen met leerlingen van Kindcentrum BuitenRijck op spectaculaire wijze de feestelijke starthandeling verricht voor de bouw van het nieuwe Kindcentrum BuitenRijck.

Naar verwachting is de definitieve locatie aan het einde van dit jaar klaar, waardoor de kinderen in het nieuwe jaar kunnen starten in het nieuwe Kindcentrum. Het Kindcentrum BuitenRijck (sinds 1 september jl. de nieuwe naam voor basisschool De Buit en kinderopvang SRK) is momenteel al op een tijdelijke locatie in RijswijkBuiten gevestigd. Het Kindcentrum BuitenRijck biedt niet alleen een basisschool, maar ook kinderopvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Daarnaast biedt de nieuwe locatie ruimte voor een sportzaal, die ook voor derden bruikbaar zal zijn, alsmede een welzijnsruimte. Bijna iedere functie heeft hiervoor een eigen
plek gekregen met elk een eigen entree en herkenbaarheid.

SMT Bouw & Vastgoed uit Rosmalen is verantwoordelijk voor de uitvoering voor het markante gebouw. Het duurzame ontwerp is van LIAG Architecten.
 

Reageer als eerste
Meer berichten