Logo grootrijswijk.nl


Heel veel mode in Oud-Rijswijk

RIJSWIJK - Op zaterdag 22 april wordt weer de jaarlijkse spetterende lente/zomer modeflitsen in winkelcentrum Oud-Rijswijk gehouden. Twaalf modezaken tonen de nieuwste actuele modetrends 2017.

Net als voorgaande jaren worden deze shows op drie verschillende locaties gehouden in het winkelcentrum en zijn voor iedereen gratis te bezoeken. De eerste modeflits is om 12.00 uur op het parkeerterrein Herenstraat ter hoogte van Bakker Piet. De 2de om 13.15 uur in de Herenstraat ter hoogte van Kip & Co.En de laatste om 14.15 uur in de Herenstraat ter hoogte van Oldenburg Schoenen.

Op de catwalk tonen de ondernemers stijlvolle en elegante dames, heren en kinderkleding door middel van wervelende modeshows.
Behalve kleding, krijgt u ook een voorproefje van de nieuwste trends in accessoires, schoenen, horloges en brillen. Begeleid door een DJ, een charmante ladyspeaker, en opgevrolijkt door de danseressen van Balletstudio Karin den Oswordt de modeshow wederom een niet te missen evenement.

Rijswijkse Markt

De Rijswijkse Markt trakteert alle bezoekers op een lekker portie poffertjes. Bij elke marktkraam ontvangt u een bon en tegen inlevering van drie bonnen kunt u een portie poffertjes afhalen bij de poffertjeskraam.

Winkelcentrum Oud Rijswijk nodigt u van harte uit om op zaterdag 22 april aanstaande de modeshow te komen bekijken. In winkelcentrum Oud Rijswijk, met ruim honderdvijftig winkels, kunt u in een sfeervolle en historische omgeving ontspannen winkelen en alles vinden wat nodig hebt of uw hart begeert.

Reageer als eerste
Meer berichten