Logo grootrijswijk.nl


Foto: Tino van Dam

Volleybaltoernooi voor bedrijven in de regio

In juni organiseert volleybalvereniging Inter Rijswijk voor het 36ste jaar op rij het populaire Bedrijvenvolleybaltoernooi. Bedrijven en instellingen in de regio Haaglanden en omstreken worden van harte uitgenodigd om een team in te schrijven voor deelname aan dit gezellige toernooi.

RIJSWIJK - Van ministeries tot adviesbureaus, van makelaardijen tot zorginstellingen: de lijst van deelnemende bedrijven is elk jaar zeer divers. Net als de sportieve prestaties, want het toernooi is niet alleen leuk voor mensen die wel eens vaker 'een balletje hebben geslagen'.

Het is vooral bedoeld om samen met collega's op een sportieve manier veel plezier te beleven.

Dat het toernooi gezellig is blijkt uit het feit dat veel bedrijven trouwe deelnemers zijn. Met als absolute topper het Ministerie van Justitie, dat al vanaf het ontstaan van het toernooi al meedoet.

Deelname en inschrijving

Alle teams spelen twee avonden. Eerst een voorronde op 14 of 16 juni (afhankelijk van de indeling), gevolgd door een finaleronde op 28 of 30 juni.

Informatie over deelname aan of sponsoring van het toernooi en het inschrijven van een team is te vinden op www.bedrijvenvolleybal.net.

De uiterste inschrijfdatum is 15 mei. Neem voor vragen contact op met het volgende mailadres: bedrijventoernooi@interrijswijk.nl.

reageer als eerste
Meer berichten