<p>Steven Oostlander is de nieuwe bestuursvoorzitter van Humanitas Haagland. &nbsp;</p>

Steven Oostlander is de nieuwe bestuursvoorzitter van Humanitas Haagland.  

(Foto: Aangeleverd Humanitas Haagland)

Nieuwe voorzitter voor Humanitas Haagland

Steven Oostlander is de nieuwe bestuursvoorzitter van Humanitas Haagland. Hij studeerde politicologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen en was tot 2019 voorzitter van de Haagse Jeugdclubhuizen De Mussen in de Schilderswijk. Hij volgt Marcel Lohuis op die in april aftrad.

Rijswijk - Oostlander: ‘Ik durf kritisch te zijn. Tegelijkertijd ben ik altijd op zoek naar de dialoog en samen met anderen op zoek naar oplossingen. Als voorzitter ben ik gericht op samenwerking en probeer de talenten binnen de organisatie tot hun recht te laten komen.’

Het bestuur wordt tevens versterkt met een vicevoorzitter, Astrid Bronswijk. Zij studeerde politicologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en is gericht op verandermanagement, samenwerking en het onderhouden van netwerken.

Humanitas Haagland is in Den Haag een belangrijke organisatie op het gebied van informele zorg en biedt ondersteuning bij opvoeding, eenzaamheid, het op orde brengen van de administratie en financiën en rouwverwerking. Humanitas is er voor mensen – jong of oud - die even een steuntje in de rug nodig hebben en daarna weer op eigen kracht verder kunnen. De Vereniging Humanitas werd op 31 mei 1945 opgericht als humanistische hulporganisatie.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden