<p>&nbsp;Impressie van de open dagen in september 2020.&nbsp;</p>

 Impressie van de open dagen in september 2020. 

(Foto: Dennis Massar. )

Open dagen bij Trias Rijswijk

In het weekend van 26 & 27 juni zijn er open dagen bij Trias, Centrum voor de Kunsten in Rijswijk. Iedereen is uitgenodigd om te komen proeven van cursussen muziek, dans, musical, beeldend, fashion en nieuwe media. Meld je voor deelname aan voor één of meerdere proeflessen via het online inschrijfformulier op www.stichting-trias.nl. 

Rijswijk - Of je nu van dansen houdt, wilt zingen in een band of een game wilt ontwerpen. Bij Trias ontdek je wat jouw talenten zijn! Trias heeft lange en korte cursussen muziek, dans, theater, musical, beeldend, fashion en nieuwe media voor jong en oud. Ook kun je bij Trias meedoen met vakantie-activiteiten of je kinderfeestje vieren.

Naast de open dagen zijn er aansluitend ook open lessen. Kom op dinsdag 29 of woensdag 30 juni langs tijdens de open lessen viool. Op woensdagmiddag 30 juni zijn er open lessen voor basiscursussen ‘start met muziek’ voor kids van 4 t/m 7 jaar. Mail naar trias@stichting-trias.nl en reserveer een plekje.

De open dagen en lessen van Trias zijn op de hoofdlocatie aan de Cor Ruysstraat 2. In de meivakantie 2022 verhuist Trias - samen met de gemeente Rijswijk, de Bibliotheek aan de Vliet en Welzijn Rijswijk - naar het Huis van de Stad. Gezien de coronamaatregelen is er geen open huis tijdens de open dagen, maar deelname op basis van reserveringen. Meld je aan voor een of meerdere proeflessen via www.stichting-trias.nl. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden