Foto:

Iraans Mini Film Festival bij Rijswijkse Schouwburg

Proef de Iraanse cultuur in de Rijswijkse Schouwburg

Drie inwoners uit Rijswijk van Iraanse afkomst stelden hun eigen filmprogramma samen: het eerste Iraanse Mini-Filmfestival! Op zaterdag 3 juli maak je kennis met de culturele, politieke, sociale en artistieke cultuur van Iran. Bekijk A Separation en twee korte films: Awakening & Fault Line en geniet van Iraanse thee bij ontvangst en een proeverij van de Iraanse keuken.

De films zijn Perzisch gesproken en worden Engels ondertiteld.

Het Iraans Mini-Filmfestival begint op zaterdag 3 juli om 16:00 uur in de Rijswijkse Schouwburg. Meer informatie en kaartverkoop vind je via www.rijswijkseschouwburg.nl

Het Iraans Mini-Filmfestival wordt georganiseerd i.s.m. Azam Sarvarian, Amirhassan Salamzadeh, Asal Morvarid, Lantaren/Venster en Welzijn Rijswijk in kader van Rijswijk in Verbinding.

Rijswijk in Verbinding

Trias, Centrum voor Kunsten volgde in het kader van Proeftuin Cultuurankers een jaar lang een inspirerend samenwerkingstraject over verbreden van cultuurparticipatie. En leerde dat het voor brede cultuurparticipatie interessant en effectief is om mensen te betrekken bij de ontwikkeling van je aanbod of zelf het programma te laten samenstellen of te laten maken (community art). Het gaat om nieuwe verbindingen, vraaggericht georganiseerd, waar kunst en cultuur centraal staat. Trias heeft in dit project de rol van kwartiermaker, verbinder en ondersteunt, indien nodig, financieel en productioneel de initiatieven.

Meer informatie en kaartverkoop via www.rijswijkseschouwburg.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden