<p><em>Esther van Hofwegen (l) en Elze Woudstra</em>&nbsp;</p>

Esther van Hofwegen (l) en Elze Woudstra 

(Foto:D66 Rijswijk )

D66 Rijswijk kiest Elze Woudstra als lijsttrekker voor de Gemeenteraadsverkiezingen 2022

De leden van D66 Rijswijk hebben Elze Woudstra tot lijsttrekker gekozen voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022. Het bestuur kijkt terug op een positieve lijsttrekkersverkiezing. Voorzitter van D66 Rijswijk Esther van Hofwegen: “Na een interessante debat- en presentatieavond hebben onze leden hun keuze gemaakt. We mogen als D66 trots zijn op onze kandidaat-lijsttrekkers. De winnaar zal D66 vol enthousiasme aanvoeren op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen.”

Rijswijk - Lijsttrekker Elze Woudstra: “Ik wil alle D66-leden bedanken voor het vertrouwen. Ik kijk ernaar uit om te werken aan een toekomstgericht en bruisend Rijswijk waarin het prettig wonen, werken en leven is.” Op dit moment is D66 vertegenwoordigd in de gemeenteraad met 4 van de 31 raadszetels. Wethouder Armand van de Laar vertegenwoordigt D66 in het college. D66 wil dit resultaat op 16 maart 2022 bij de gemeenteraadsverkiezingen overtreffen. De verkiezing van onze lijsttrekker Elze Woudstra wordt daarbij als een eerste grote stap gezien.

Kandidatenlijst D66 Rijswijk

Vanaf 5 juli start de kandidaatstelling voor de overige kandidaten die op de D66-lijst willen voor de gemeenteraad. De leden van D66 Rijswijk bepalen de volgorde van de kandidatenlijst. De uitslag wordt begin november 2021 bekend gemaakt.

Bart van der Spek
Content coördinator extern
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden