<p>Natuurlijk krijgt iedereen die meedoet aan de Walk en Talk een kopje koffie of thee mee voor onderweg.&nbsp;&nbsp;</p>

Natuurlijk krijgt iedereen die meedoet aan de Walk en Talk een kopje koffie of thee mee voor onderweg.  

(Foto: Don Bosco)

Tijd voor frisse neus met Don Bosco’s ‘Walk & Talk’

Het is de hoogste tijd om een frisse neus te halen. Dat kan op dinsdagochtend 22 juni om half 10. Dan organiseert Don Bosco Rijswijk namelijk een ‘walk & talk’, oftewel: een gezellige wandeling door de groene omgeving rond Don Bosco, met gelegenheid tot gesprekken over allerlei onderwerpen.

Rijswijk - De wandeling is bedoeld voor iedereen uit Rijswijk, Den Haag en daarbuiten die graag nieuwe mensen wil leren kennen. Er zijn geen kosten aan verbonden en aanmelden is niet nodig. Welzijnsmedewerker Spela zal een aantal leuke gespreksonderwerpen en ‘dilemma’s op dinsdag’ voorbereiden en natuurlijk krijgt iedereen een kopje koffie of thee mee voor onderweg. De wandeling duurt ongeveer een uur en neemt u mee langs allerlei leuke bekende én onbekende plekjes. De Walk & Talk is onderdeel van het ervaringscafé, een wekelijkse inloopochtend voor buurtbewoners die zin hebben in een praatje, hulp nodig hebben met een formulier of het maken van een CV of creatief aan de slag willen.

Kent u iemand die baat kan hebben bij ons project? Van jong tot oud: iedereen is welkom bij Don Bosco Rijswijk. Neem contact op en kom gezellig langs voor koffie. Email: Resa@donboscorijswijk.nl of telefoon: 070-3367070.

Robbert Roos
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden