<p>Leve de Waterdiertjes! Ga je mee op zoek?&nbsp;</p>

Leve de Waterdiertjes! Ga je mee op zoek? 

(Foto: Helden van de Natuur)

Samen zoeken naar waterdiertjes met Helden van de Natuur

Hou je ook van zoeken naar dieren in het water? Dan hebben we goed nieuws. Op vrijdag 11 juni organiseert Helden van de Natuur weer een nieuwe natuuractiviteit: Leve de Waterdiertjes. Rijswijkse kinderen van 7 t/m 10 jaar kunnen deze middag op onderzoek uit naar waterdiertjes in de sloot.

Rijswijkj - Rijswijkse kinderen kunnen tijdens Leve de Waterdiertjes met schepnetten in de sloot op onderzoek gaan en kijken wat voor plantjes en beestjes daar leven. Onder begeleiding van een Natuurdocent gebruiken zij een smartscoop, een soort microscoop, om de waterdiertjes van nog dichterbij te bekijken en er foto’s van te maken.

Locatie

Op 11 juni verzamelen alle deelnemers op de kleine parkeerplaats aan de Schaapweg. Deze is te bereiken via afslag Van Vredenburchweg. Het start om 16:00u tot 17:00u, met eventueel uitloop tot 17.30u.

Aanmelden

Aanmelden kan via Noortje de Tombe. Stuur een e-mail naar n.detombe@haaglandenbeweegt.nl. Voor meer informatie kijk op www.heldenvandenatuur.nl

Het project Helden van de Natuur is onderdeel van Haaglanden Beweegt/Sportief Besteed Groep. De stichting die door de kracht van beweging mensen, diensten en organisaties met elkaar verbindt. Sportief Besteed Groep realiseert dé actieve en gezonde samenleving waarin iedereen meedoet.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden