Foto:

Webinar rookvrije omgeving GGD Haaglanden

Een rookvrije omgeving; dat wil toch iedereen? Daarom organiseert GGD Haaglanden op 22 juni het interactive webinar ‘Rookvrije Omgeving Haaglanden’. U kunt zich nu hiervoor aanmelden.

Rijswijk - Tijdens dit webinar wil de GGD gemeenten en organisaties in Haaglanden stimuleren om zoveel mogelijk plekken zichtbaar rookvrij te maken, ten behoeve van een rookvrije generatie. Daarom geven wij graag praktische tips, voorbeelden, good practices en extra informatie van professionals op het gebied van roken. Er zullen verschillende personen met elkaar aan tafel zitten om hierover te praten en tips te geven. Zo schuiven onder andere verslavingsarts Robert van de Graaf, Indigo, Brijder, gemeente Midden-Delfland, Gezondheidsfondsen voor Rookvrij, een JGZ arts, ADO Den Haag en GGD Haaglanden aan. Uiteraard is er ook de gelegenheid om hierop te reageren en vragen te stellen.

Help jij mee om zoveel mogelijk organisaties binnen Haaglanden zichtbaar rookvrij te maken?! Ga naar: https://www.ggdhaaglanden.nl/samen-voor-een-rookvrije-omgeving.htmom aan te melden voor dit interactieve webinar.

Robbert Roos
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden