<p>Van &#39;latje trap&#39; tot de &#39;cirkel van Semper&#39;, elk onderdeel werd met evenveel plezier afgewerkt.&nbsp;&nbsp;</p>

Van 'latje trap' tot de 'cirkel van Semper', elk onderdeel werd met evenveel plezier afgewerkt.  

(Foto: Semper Altius )

Eerste Semper Salarisfactory Skills Games

Op donderdag 13 mei werd de allereerste Semper Salarisfactory Skills Games gehouden. Een fantastische dag met verschillende activiteiten voor de leden. Van 'latje trap' tot de 'cirkel van Semper', elk onderdeel werd met evenveel plezier afgewerkt met een zeer geslaagde dag als resultaat.

Rijswijk - De dag begon in alle vroegte, vanaf 07:30 waren de diverse begeleiders, trainers, stagiares en selectie spelers, kantine vrijwilligers, sponsorcommissie, fotograaf, ehbo'er en de activiteitencommissie aanwezig om ervoor te zorgen dat dit een geslaagde dag moest gaan worden. Het valt niet mee om in deze tijden een evenement 'van formaat' te organiseren maar het is gelukt.

Vanaf 09:00 waren onze jongste leden aan de beurt en gingen de 10 verschillende onderdelen vol overgave af. Tussendoor was er een gezonde snack voor alle teams vandaag in de vorm van fruit, mogelijk gemaakt door een van onze sponsors Plus Supermarkt Martin Panis uit Delft. Het eerste gedeelte werd afgesloten met de prijsuitreiking voor de verschillende onderdelen, waarbij een ieder naast een eventuele teamprijs een oorkonde, een medaille en een kleine goodiebag meekregen.

De volgende groep volgde al snel, want vanaf 12:00 was het de beurt aan de middenbouw, JO10 tm JO12. Ook zij kwamen vol energie en overgave het veld op en voerde de onderdelen in alle nauwkeurigheid en plezier uit. Vooral fijn dat er in deze groepen ook weer goed werd geluisterd naar instructies, toch best een compliment waard. Ook deze groep sloot af met de prijsuitreiking voor de verschillende onderdelen, voorafgaande was er nog tijd bij alle groepen een heerlijk patatje te mogen nuttigen, mogelijk gemaakt door onze Wim van Bijsterveld en uitgeserveerd door onze activiteitencommissie.

De 'pubers' van de club volgden als laatste. Waar wij gerekend hadden op een weersomslag rond deze tijd, bleef de zon schitterend schijnen. Dus ook deze groep kon aan de bak. Ook deze groep was in grote getalen aanwezig, wederom een dik compliment waard. De diverse onderdelen werden dan ook wederom met passie en plezier uitgevoerd en konden we ook aan deze groep de prijzen uitreiken. Wij denken dat de jeugd een mooie herinnering heeft aan deze dag, in vreemde tijden is het sociale aspect zo belangrijk en die was dan ook meer dan aanwezig. Maar bovenal het plezier, de blijdschap en enthousiasme nemen wij mee in onze herinnering.Een speciale dank aan alle sponsoren die het mogelijk hebben gemaakt, zonder jullie hadden wij dit niet kunnen doen. Schoonmaakbedrijf UNIDOS, SalarisFactory, Prenger Healthcare, Plus Supermarkt Martin Panis uit Delft, Plus Supermarkt Jongenotter Rijswijk, About Software bv - De Visma Expert, Hoka Den Haag, Horecamakelaardij Knook & Verbaas, Beltona, onze persoonlijke helden en heldenteams sponsoren, PRMD vastgoed beheer, Horeca van Bijsterveld en Rijswijkse voetbalschool.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden