<p>Vandaag werd de cheque overhandigt door winkelmanager en Rotary lid Ger Bulder aan initiatiefnemer Fietsproject Andr&eacute; van Zomeren&nbsp;</p>

Vandaag werd de cheque overhandigt door winkelmanager en Rotary lid Ger Bulder aan initiatiefnemer Fietsproject André van Zomeren 

(Foto: Robert Heijdemann )

Rotaryclub Rijswijk levert energie

De leden van de Rotary Club Rijswijk zitten niet alleen vol met energie, zij leveren ook energie. Dit keer aan het prachtige fietsproject van Woonzorgcentrum Onderwatershof waar zoveel mensen van genieten. Zij doen dit middels een sponsoring van €1550, gefinancierd uit de juni opbrengst van de tweedehands boekenwinkel in de Kerkstraat.

Rijswijk - Dit fantastische bedrag wordt gebruikt voor de aanschaf van een nieuw accupakket voor de funtrain; de dubbele duofiets. Met zoveel stroomvoorziening kunnen de vrijwilligers, die zich met veel plezier enorm inzetten voor het welzijn van de bewoners en mensen uit de wijk, met een gerust hart bijna eindeloos dagelijks fietsen. De Fietsclub is er in elk geval ontzettend blij mee.

De Rotaryclub Rijswijk is een serviceclub die allerlei doelen ondersteund zowel lokaal als wereldwijd. Dienstbaar aan de samenleving, door financiële ondersteuning en delen van kennis en kunde. Zij doen dit o.a. uit de opbrengst van de tweedehands boekenwinkel. Goed bedacht natuurlijk. Iedereen kan een mooi boek kopen tegen een zeer aantrekkelijke prijs en men ondersteund daarmee direct een goed doel, waar ook wij nu van mogen profiteren.

Tijdens de zaterdagmarkt kunt U een bezoek brengen aan de boekenwinkel in de Kerkstraat 7a tussen 10:00 en 16:00. Alle tijd om een prachtig boek uit te zoeken waarin U kunt wegdromen.

Ook kunt U boeken afstaan die weer verkocht gaan worden voor het goede doel. Lezend doneren zorgt voor een grote voldoening. Een betere combinatie is haast ondenkbaar.

De Rijswijkse Boekenmarkt - Kerkstraat 7a Rijswijk - Zaterdags 10:00 - 16:00.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden