<p>Bij Steenvoorde zetten we letterlijk de bloemetjes buiten op zaterdag 29 mei tussen 10.00-16.00 uur.&nbsp;</p>

Bij Steenvoorde zetten we letterlijk de bloemetjes buiten op zaterdag 29 mei tussen 10.00-16.00 uur. 

(Foto: Landelijke zaaidag)

Vrijwilligers zetten de bloemetjes buiten voor bewoners Steenvoorde

Fleurige bloemen en planten, zakken potgrond, schop en een vrolijk humeur; bij Steenvoorde zetten we letterlijk de bloemetjes buiten op zaterdag 29 mei tussen 10.00-16.00 uur. In de ochtend worden alle bloembakken voorzien van nieuwe plantjes en in de middag worden er met de bewoners mooie bloemstukjes gemaakt. Vrijwilligers zijn nog welkom en kunnen zich per mail aanmelden bij: corine.looij@florence.nl.

Tijdens de landelijke vrijwilligersactie NLdoet steken enthousiaste vrijwilligers hun handen uit de mouwen om iets voor een ander te betekenen. Bij Steenvoorde zetten we graag de bloemetjes met elkaar buiten op zaterdag 29 mei.

Kennismaken met vrijwilligerswerk

NLdoet is natuurlijk ook een plezierige manier om kennis te maken met vrijwilligerswerk. Het geeft vaak veel voldoening om iets voor anderen te kunnen betekenen. Tegelijkertijd mogen vrijwilligers verwachten dat zij welkom zijn en dat alles goed is geregeld. Daarom heeft Florence het kwaliteitskeurmerk Goed Geregeld.

Over NLdoet

Het Oranje Fonds organiseert op vrijdag 28 mei zaterdag 29 mei, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

Over Florence

Twintigduizend inwoners van de regio Haaglanden rekenen iedere dag op de zorgprofessionals van Florence. Onze 3.400 medewerkers en ruim 1.600 vrijwilligers helpen al deze mensen zoveel mogelijk het leven te blijven leiden dat hen lief is. Juist als hun gezondheid hen in de steek laat.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden