<p>Wethouders Larissa Bentvelzen en Bj&ouml;rn Lugthart roepen jongeren en bedrijven en verenigingen op om mee te doen aan Expeditie Rijswijk.&nbsp;</p>

Wethouders Larissa Bentvelzen en Björn Lugthart roepen jongeren en bedrijven en verenigingen op om mee te doen aan Expeditie Rijswijk. 

(Foto: Frank Jansen)

Meld je aan voor toffe activiteiten Expeditie Rijswijk

Expeditie Rijswijk verzorgt talloze toffe coronaproof activiteiten voor én door jongeren tussen de 12 t/m 23 jaar. De activiteiten lopen nog door tot half juni. Kijk nu snel op de website voor het aanbod. Wil je je aanmelden voor Expeditie Rijswijk of heb je een tof idee? Laat het weten op www.expeditierijswijk.nl. Deelname aan de activiteiten is gratis.

Rijswijk - Expeditie Rijswijk is ontstaan uit een oproep van de gemeente Rijswijk waarin jongeren eind vorig jaar werden gevraagd om hun ideeën voor coronaproof activiteiten te delen. Haaglanden Beweegt is aan de slag gegaan met deze ideeën. Samen met andere Rijswijkse organisaties en natuurlijk de jongeren zelf organiseren zij allerlei toffe activiteiten. Online, buiten of thuis. Denk bijvoorbeeld aan levend tafelvoetbal, een kookworkshop of verschillende sporten. Ook heeft onlangs de wereldrecordhouder Rubik's Cube oplossen een workshop gegeven. Denk vooral out of the box.

Wil je als vereniging of bedrijf onderdeel zijn van het activiteitenaanbod? Laat het ons weten via de website www.expeditierijswijk.nl

Expeditie Rijswijk wordt mogelijk gemaakt door gemeente Rijswijk en gecoördineerd door Haaglanden Beweegt.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden