<p>Dick Boelen, directeur Dura Vermeer, overhandigd namens de ontwikkelaars RijswijkBuiten een cheque aan Emma Kager, consulent Stichting Kei Rijswijk.&nbsp;</p>

Dick Boelen, directeur Dura Vermeer, overhandigd namens de ontwikkelaars RijswijkBuiten een cheque aan Emma Kager, consulent Stichting Kei Rijswijk. 

(Foto: KEI Rijswijk)

Ieder kind moet online lessen kunnen volgen

Al kunnen de kinderen dan weer naar school, thuisonderwijs blijft nog steeds noodzakelijk. Helaas beschikken niet alle Rijswijkse ouders over een laptop waarop hun kinderen de lessen kunnen volgen. Met als gevolg een achterstand.

Rijswijk - Stichting Kei Rijswijk zet zich in voor kwetsbare kinderen en heeft een structurele computerregeling voor kinderen van 10 tot en met 13 jaar. In deze pandemie moeten zij ook kinderen van 4 tot 10 jaar met een leenlaptop ondersteunen. De reacties zijn hartverwarmend. "Voordat we de leenlaptop kregen, moest mijn kind de lessen op mijn telefoon volgen waarvan de batterij telkens uitviel. Nu kan hij op zijn eigen laptop werken, zo fijn dat hij nu de les echt kan volgen!” laat een ouder weten. "Ik ben zo blij dat ik om hulp heb gevraagd. Wij hadden thuis één laptop waar mijn drie kinderen onderwijs op moesten volgen. In de avond gebruikte ik de laptop voor mijn eigen opleiding. Dit was niet te doen. De extra laptop heeft voor rust gezorgd in huis”. De ontwikkelaars van RijswijkBuiten hebben besloten graag bij te dragen door 5 laptops te financieren. Daarom overhandigde Dick Boelen, directeur Dura Vermeer, namens hen een cheque voor laptops aan Emma Kager, consulent Stichting Kei Rijswijk.

De deelnemende partijen van RijswijkBuiten zijn: RoosdomTijhuis / Waal, Dura Vermeer, AM, Stevast Ontwikkeling en VolkerWessels Vastgoed bv.

Robbert Roos
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden