de speeltuin Buvelio
de speeltuin Buvelio (Foto: Buvelio)

Buvelio gaat weer open!

Zin om te komen spelen? Dan hebben we goed nieuws. Buvelio gaat vanaf maandag 3 mei weer open voor leden en niet-leden. De kinderen en begeleiders zijn dan van harte welkom om lekker te komen spelen en ontspannen in een veilige omgeving. Natuurlijk houden we rekening met alle coronaregels.

Rijswijk - Sinds vorig jaar kunnen de kinderen genieten van maar liefst zes nieuwe speeltoestellen bij Buvelio. Voor de kleintjes t/m 6 jaar is er een nieuw speelhuisje waar ze hun fantasie heerlijk in kwijt kunnen. Een nieuw combinatie toestel om lekker te kunnen rennen, kruipen, klimmen en glijden. Een nieuw klein carrousel (favoriet) waarmee ze kunnen draaien, rennen en vliegen.

Voor de grotere kinderen t/m 12 jaar staat er een groot nieuw carrousel waarmee ze niet alleen kunnen draaien maar ook in kunnen klimmen. Een nieuw uitdagend klimtentnet, waar je dankzij de autobanden ook heerlijk in kunt chillen. Een unieke nieuwe dubbele touwschommel die zorgt voor behoorlijk wat challenges. Wie gaat het hoogst?

Op ons herstelde sportveld kunnen ze ook lekker voetballen of basketballen. Uiteraard blijven de klassiekers populair: onze ruime zandbak met speeltoestel, het duikelrek, de schommels en peuterschommels, de wippen, de pingpongtafel en de hoge glijbaan zijn niet weg te denken bij Buvelio. Kortom er is een hoop te beleven bij Buvelio voor jong en oud.

Je kunt gebruik maken van de speeltuin door een gezinslidmaatschap van €25,- aan te schaffen dat een kalenderkaar geldig is, of door het kopen van een dagkaartje van €1,- per persoon. Bij twijfel of we open zijn is het altijd verstandig om eerst even te bellen naar 070-3902856. Dit om teleurstelling te voorkomen. Ons adres is Willem van Rijswijckstraat 7b, 2282 HA Rijswijk. Meer informatie vindt u op onze site www.buvelio.nl Buvelio wenst iedereen een fijn speelseizoen toe!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden