Ouders met hun kinderen de natuur aan het ontdekken
Ouders met hun kinderen de natuur aan het ontdekken (Foto: Helden van de Natuur)

Webinar over de wondere wereld van insecten

Laat je inspireren door Aglaia Bouma met haar humoristische verhalen en kennis over alles waarin je niet wist dat je het altijd al wilde weten over insecten en natuur. Op 11 mei organiseert Helden van de Natuur in samenwerking met Platform Groen, Natuurtuin en IVN een gratis webinar. Aanmelden kan vanaf nu.

Rijswijk - Als je kinderen leert hoe leuk, verrassend en waardevol natuur in de eigen omgeving is, gaan ze er later goed voor zorgen. Volwassenen en (groot)ouders kunnen zich aanmelden om alles over insecten en de natuur te weten te komen. Zo kunnen zij straks meer vertellen aan hun (klein)kinderen en hun stimuleren om zelf op avontuur te gaan in de natuur. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om officieel natuur(groot)ouder te worden. Kortom, een leerzaam webinar over de schone wonderen in de natuur.

Aanmelden
Aanmelden kan via Noortje de Tombe. Stuur een e-mail naar n.detombe@haaglandenbeweegt.nl. Voor meer informatie kijk op https://www.heldenvandenatuur.nl/rijswijk-activiteiten-groen-cafe-natuurgrootouders/


Het project Helden van de Natuur is onderdeel van Haaglanden Beweegt/Sportief Besteed Groep. De stichting die door de kracht van beweging mensen, diensten en organisaties met elkaar verbindt. Sportief Besteed Groep realiseert dé actieve en gezonde samenleving waarin iedereen meedoet.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden