<p>Foto wethouder Van de Laar deelt fleecedekens uit op het terras van Bakkerij Bosman</p>

Foto wethouder Van de Laar deelt fleecedekens uit op het terras van Bakkerij Bosman

(Foto: Aangeleverd Gemeente Rijswijk )

Terrassen weer open: bezoekers krijgen fleece dekens

Iedereen moest er zes lange maanden op wachten, maar ze zijn weer (gedeeltelijk) open: de terrassen in de buitenlucht. De ondernemers in Oud Rijswijk zijn er in elk geval klaar voor.

Rijswijk - Om deze horecaondernemers een hart onder de riem te steken deelden wethouder Van de Laar (Economie) en een team van enthousiaste medewerkers van de Gemeente Rijswijk vandaag per bakfiets aan alle horecaondernemers met terras fleece dekens en bierviltjes uit.

“Er is blijdschap onder de ondernemers die na een lange sluiting weer open mogen, zeker met dit mooie weer. Het is nog niet heel warm, daarom hebben we deze dekens uitgedeeld om elke ondernemer een hart onder de riem te steken en bezoekers een warm welkom te heten”, aldus wethouder Armand van de Laar.

Dat iedereen weer een terrasje mag pakken gaat wel gepaard met een aantal regels: zo is het verplicht te reserveren: telefonisch, digitaal of aan de deur en de terrassen mogen dagelijks open van 12.00 uur tot 18.00 uur.

Ook Eric Wilderbeek, centrummanager Winkelcentrum Oud Rijswijk, was blij met deze actie: “als winkelcentrum Oud Rijswijk zijn we verheugd dat er versoepelingen voor de horeca en de winkels zijn waardoor zij weer kunnen ondernemen. Wel is het van belang dat alle bezoekers de Coronamaatregelen blijven navolgen zodat de ondernemers ook open kunnen blijven. U bent van harte welkom!”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden