<p>De traktatie is bedoeld voor gezinnen die door de coronacrisis financieel hard zijn getroffen.&nbsp;</p>

De traktatie is bedoeld voor gezinnen die door de coronacrisis financieel hard zijn getroffen. 

(Foto: Aangeleverd Silk Road ice cream)

IJsbedrijf doneert bijzondere ijsjes aan gezinnen met laag inkomen

De Haagse ijsmaker Silk Road ice cream op het Forepark in Den Haag deelt op 12 mei gratis ijs-pakketten uit voor het Suikerfeest. De traktatie is bedoeld voor gezinnen die door de coronacrisis financieel hard zijn getroffen. De pakketten worden weggegeven aan gezinnen in de regio Zuid-Holland waaronder Rijswijk.

Rijswijk - IJsbedrijf Silk Road ice cream heeft deze actie op touw gezet om elk kind een fijn (Suiker)feest te laten beleven. Ze delen gratis luxe ijs-pakketten uit met bijzondere smaken uit de Oriënt zoals: Perzisch Saffraan-ijs en Moroccan Chebakia. Chebakia-ijs wordt niet zonder reden uitgedeeld, dit koekje is een van de populairste koekjes tijdens de Ramadan. Maar ook als je geen Suikerfeest viert ben je welkom om een ijspakket af te halen.

Anno 2021 leeft nog steeds bijna een half miljoen Nederlandse huishoudens in armoede. Door de corona crisis zijn gezinnen met kinderen extra hard getroffen. De actie is op touw gezet door de Iraanse ijsmaker Shahin: “In de Islamitische cultuur draait alles om familie en ervoor zorgen dat iedereen het goed heeft met voldoende te eten en te drinken. Juist nu is het belangrijk om elkaar te helpen en te ondersteunen in tijden van nood”, vertelt hij. Daarom wil Shahin gezinnen met een laag inkomen die (financieel) niet in staat zijn om luxe producten te permitteren, blij maken met deze traktatie. Wil je jezelf of iemand anders voor deze actie aanmelden? Iedereen is welkom, gelovig of niet. Het is ook mogelijk om een bedrag te doneren om zoveel mogelijk families een mooie dag te bezorgen. De donaties worden gebruikt om ingrediënten te kopen. Hiermee wil Shahin samen met de vrijwilligers zoveel mogelijk ijs maken. Aanmelden voor een gratis ijspakket kan via de site: https://www.silkroad-ice-cream.com/suikerfeest-2021

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden