Begeleiding van TRS jongeren in Rijswijk
Begeleiding van TRS jongeren in Rijswijk (Foto: The Real Social Next Level)

The Real Social Next Level gaat van start in Rijswijk

In Rijswijk komt TRS met een nieuwe concept: TRS Light. In samenwerking met Haaglanden Beweegt kunnen jongeren (14 tot 27 jaar) zich inschrijven op maatschappelijke activiteiten in zowel individueel of groepsverband. Daarnaast wordt er ook ingezet op het ontwikkelen van eigen initiatieven.

Rijswijk - Corona heeft het afgelopen jaar veel impact gehad op de samenleving. Zowel voor jong als oud. Met TRS Rijswijk Next Level enthousiasmeren en inspireren zij jongeren om verbinding te maken, online of offline. Elkaar en ook anderen steunen in deze onwerkelijke tijd. Jongeren gaan aan de slag om hulpinitiatieven op te zetten om Rijswijkse inwoners te ondersteunen. Zo gaan er binnenkort 100 Rijswijkse jongeren acht weken lang aan de slag om sociaal maatschappelijk het verschil te maken.

TRS Light

Naast de match aan al bestaande hulpinitiatieven worden de jongeren ook gemotiveerd om zelf initiatieven op te zetten. Denk hierbij aan wekelijkse ontmoetingen voor eenzame inwoners, online bingo of een leuke beweegactiviteit. Alles kan en creativiteit staat voorop. Iedere week worden de jongeren gecoacht en begeleidt door een TRS Teamcoach.

Aanmelden

Lijkt het jou interessant om je in te zetten voor de maatschappij en nieuwe initiatieven te ontwikkelen? Meld je nu aan via info@therealsocial.nl. Wil je meer informatie? Bel naar teamcoach Mike van der Kraan: +31 6 34105499.

Over The Real Social Next Level

In heel Nederland zijn Maatschappelijke Diensttijd-projecten gestart waarin jongeren zich vrijwillig inzetten voor de samenleving. The Real Social Next Level is onderdeel van Sportief Besteed Groep. Sportief Besteed Groep is een overkoepelende organisatie, actief in verschillende gemeenten van Zuid-Holland (o.a. Delft, Lansingerland, Leiden, Rijswijk en Zoetermeer). Samen met andere teammates helpen jongeren bij het opzetten en uitvoeren van activiteiten in de buurt.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden