<p>Onder de naam Kinder Koningsactiviteiten organiseert Team Brede Impuls (TBI) iets leuks voor de Rijswijkse jeugd.&nbsp;&nbsp;</p>

Onder de naam Kinder Koningsactiviteiten organiseert Team Brede Impuls (TBI) iets leuks voor de Rijswijkse jeugd.  

(Foto: Team Brede Impuls)

De Rijswijkse Kinder Konings activiteiten

Het Team Brede Impuls (TBI) houdt op dinsdag 27 april iets leuks voor de Rijswijkse jeugd (7 t/m 12 jaar), namelijk de ‘De Rijswijkse Kinder Konings activiteiten’. Het programma is samengesteld met samenwerking met onder anderen De Ontdekkers, Happy Fit, Welzijn Rijswijk en Follow Your Dreams.

Rijswijk - Er zijn op de Korfbalvereniging Refleks twee tijdsblokken beschikbaar om Rijswijkse kinderen te verwelkomen: van 12:00- 14:00 uur en 14:30-16:30 uur. Zo kunnen Rijswijkse kinderen tussen de 7 en 12 jaar verschillende sporten, springkussens, spelletjes, knutselen, schminken en nog veel meer ontdekken. Dit programma is gratis, maar aanmelden vooraf verplicht. Aanmelden voor de Rijswijkse Kinder Konings activiteiten is ook verplicht. Dit gaat via de bijgevoegde link: http://bit.ly/koningsactiviteitenrijswijk. De inschrijving sluit wanneer het maximaal aantal deelnemers is bereikt. De activiteiten zijn voor kinderen in Rijswijk. Hierbij mogen helaas geen ouders aanwezig zijn. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Volg Team Brede Impuls- Rijswijk op Facebook. Team Brede Impuls is onderdeel van Haaglanden Beweegt. De stichting die door de kracht van beweging mensen, diensten en organisaties met elkaar verbindt.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden