<p>In samenwerking met Mark Haayema onstond een bijzonder gedicht.&nbsp;</p>

In samenwerking met Mark Haayema onstond een bijzonder gedicht. 

(Foto: Partou )

Vriendjesweek bij Partou Kinderopvang

Afgelopen week stond in het teken van vriendschap, maar wat is dat eigenlijk, wat zijn vriendjes nu precies? Tijdens vriendjesweek, een jaarlijks evenement, leren kinderen bij Partou dat je samen ontdekt wat vriendschap eigenlijk is.

Rijswijk - Kinderen leren samen welke woorden er bij vriendschap horen, de kinderen leren vertellen over hun vriendjes en samen met de kinderen muziek. Want samen klinkt toch anders dan alleen. Op de kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang van Partou Kinderopvang doen hebben alle kinderen activiteiten gedaan rondom het thema vriendschap. Vrienden maken heeft te maken met inlevingsvermogen en empathie. En zeker in deze periode is dat extra belangrijk. Vriendschappen aangaan en onderhouden, dat is waar de pedagogisch medewerkers kinderen bij helpen op onze locaties.

Op de locatie Partou Weidedreef is er een heuse Drive True georganiseerd. Want hoewel de BSO gesloten is, zijn alle kinderen die naar de noodopvang gaan hun vriendjes niet vergeten. Op de locaties Partou Louis Bouwmeesterstraat en Partou Schaapweg hebben alle kinderen mooie vriendschaparmandjes gemaakt van papieren rietjes en draad. In samenwerking met Mark Haayema maakte Partou een mooi vriendschapsgedicht.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden