Foto:

Presentatie ‘Natuurrijke tuin’

Wegens groot succes organiseert Natuurlijk Delfland op 20 april van 20:00 – 21:30 uur een digitale bijeenkomst over de natuurrijke tuin. Aan de hand van een presentatie laat Anna Kreffer en Geert van Poelgeest zien welke mogelijkheden er zijn en geeft antwoord op vragen. Vraag de code aan via medewerkernatuurlijkdelfland@gmail.com

Rijswijk - Een natuurrijke tuin is een tuin om alle seizoenen mee te beleven, voor jezelf, je buurt en vlinders, bijen, vogels, misschien zelfs een egel en vele andere dieren en diertjes. Hoe ziet zo'n tuin eruit en wat kun je zelf doen om zo'n tuin te maken.

Wat is en doet Natuurlijk Delfland?

Natuurlijk Delfland staat voor een natuurlijke leefomgeving. Een vereniging waarvan de leden actief bezig zijn met natuurstudie, natuureducatie en natuurbescherming via excursies, lezingen, cursussen, inventarisaties, advisering en natuurbeheer. De activiteiten zijn in drie categorieën te verdelen: voor de gezelligheid, voor mensen die meer willen weten en voor specialisten. Dit alles rond onderwerpen van de natuur bij ons in de buurt.

De vereniging is een afdeling van de Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging (KNNV) en een werkgroep van de Zoogdiervereniging, Ravon en Floron. Het werkgebied omvat de gemeenten Rijswijk , Westland, Midden-Delfland, Delft, Ypenburg-Leidschenveen (Den Haag), Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland. Ook beheert Natuurlijk Delfland het Melarium, het centrum voor natuur, bijen en kunst. Meer informatie is te vinden op de website: https://delfland.knnv.nl/.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden