<p>Leer tijdens de digitale bijeenkomst hoe je je tuin geschikt maakt voor wilde bijen.&nbsp;</p>

Leer tijdens de digitale bijeenkomst hoe je je tuin geschikt maakt voor wilde bijen. 

(Foto: Natuurlijk Delfland )

Digitale bijeenkomst ‘Wilde bijen in de tuin’

Natuurlijk Delfland organiseert op 13 april van 20:00 – 21:30 uur een digitale bijeenkomst over wilde bijen in je tuin. Aan de hand van een presentatie vertelt Anna Kreffer over wilde bijen en hoe je ze kan helpen in je eigen tuin. Vraag de code aan via medewerkernatuurlijkdelfland@gmail.com

Rijswijk - Wilde bijen leven anders dan honingbijen. Op deze avond hoor je over verschillende wilde bijen, hoe ze stuifmeel verzamelen en hoe ze nestelen. Ook komen mogelijkheden voorbij om je tuin met wat kleine ingrepen geschikt te maken voor bijen.

Wat doet Natuurlijk Delfland?

Natuurlijk Delfland staat voor een natuurlijke leefomgeving. Een vereniging waarvan de leden actief bezig zijn met natuurstudie, natuureducatie en natuurbescherming via excursies, lezingen, cursussen, inventarisaties, advisering en natuurbeheer. De activiteiten zijn in drie categorieën te verdelen: voor de gezelligheid, voor mensen die meer willen weten en voor specialisten. Dit alles rond onderwerpen van de natuur bij ons in de buurt.

De vereniging is een afdeling van de Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging (KNNV) en een werkgroep van de Zoogdiervereniging, Ravon en Floron. Het werkgebied omvat onder andere de gemeente Rijswijk.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden