<p><em>Ontwikkelaar HD en aannemer Jan Snel trakteren op poffertjes voor alle kinderen</em></p>

Ontwikkelaar HD en aannemer Jan Snel trakteren op poffertjes voor alle kinderen

(Foto: HD Groep)

Poffertjes voor kinderen op tijdelijke locatie scholen

De nieuwbouw van Montessori Integraal Kindcentrum Parkrijk aan de Laan van `t Haantje te Rijswijk in de nieuwbouwwijk RijswijkBuiten is afgelopen december al opgeleverd. Echter, door de sluiting van de scholen konden de kinderen helaas nog niet naar de nieuwe tijdelijke school.

Rijswijk - Deze school biedt de komende 10 jaar onderdak aan Librijn Openbaar Onderwijs (Openbare Montessorischool Parkrijk) en kinderopvang De Lange Keizer (dagopvang en buitenschoolse opvang). Inmiddels is de school gelukkig in gebruik genomen en was er een mooie mogelijkheid voor een feestelijk lenteontbijt, uiteraard met inachtneming van alle coronaregels en helaas iets minder lenteweer vandaag. Alle kinderen werden tijdens het lenteontbijt op 6 april verrast door een poffertjeskraam met ambachtelijke poffertjes. Deze lekkernij werd aangeboden door projectontwikkelaar HD Groep en aannemer Jan Snel. In opdracht van de gemeente Rijswijk is het gebouw binnen planning en budget gerealiseerd onder begeleiding van HD Groep. Firma Jan Snel verzorgde het modulaire bouwsysteem van de school met 9 leslokalen, kinderdagverblijf en sportzaal. Het binnenklimaat van de school voldoet aan het ‘Frisse scholen'-beleid.

Over HD Groep

HD creëert inspirerende plekken waar mensen graag willen wonen, werken en zijn. HD heeft ruime ervaring met binnenstedelijke herontwikkeling, bedrijfshuisvesting en zorgvastgoed. Door de diepgaande en actuele kennis van de vastgoed- en bouwmarkt is HD in staat complexe zorg- en woonprojecten te ontwerpen, te ontwikkelen en te realiseren.

Over Jan Snel

Jan Snel is sinds 2020 een dochteronderneming van Daiwa House. Daiwa House is het grootste industriële bouwbedrijf ter wereld. Jan Snel en Daiwa House willen samen de komende jaren de grote vraag naar woningen in Europa gaan oplossen door middel van industriële bouw. Bij industriële bouw wordt er in de fabriek geproduceerd onder geconditioneerde omstandigheden en ligt de focus op de kwaliteit te verbeteren, het bouwproces te versnellen en circulariteit te stimuleren door een zero waste beleid en CO2-reductie.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden