<p>De koorleden staan al te trappelen om weer samen te kunnen zingen. Foto Rob van der Meijden</p>

De koorleden staan al te trappelen om weer samen te kunnen zingen. Foto Rob van der Meijden

(Foto: 4AW Fotografie Rob van der Meijden)

Concert gaat dit jaar zeker door

Het mogen voor veel koren dan onzekere tijden zijn; Concertkoor Rijswijk (CKR) is vastbesloten om in welke vorm dan ook dit jaar een concert te geven. Zo lang als nodig is, zal vanaf maandag 1 maart online via Zoom gerepeteerd gaan worden.

Rijswijk - Op het programma staat onder meer het prachtige Oratorio de Noël van Camille Saints-Saëns. Het stuk ligt prettig in het gehoor en is daarom ook goed met de zoomrepetities in te studeren. Onze koorleden staan al te trappelen om weer samen te kunnen zingen. En later, zo gauw als verantwoord is, weer fysiek met elkaar.

Ook enthousiast? Doe mee!
U kunt op de maandagavond van 19.45 tot 2100u voor de periode van vier weken de zoomrepetities gratis bijwonen. Deze repetities staan onder leiding van onze professionele dirigent Daniël Salbert en onze concertpianiste Yuliya Urinyova. In de repetities zal aandacht besteed worden aan de context van het stuk en de inhoud van de teksten. Ook wetenswaardigheden over de componist zullen de revue passeren. Bent u benieuwd? Meld u zich aan. Bel voor meer informatie onze voorzitter onder telefoonnummer 06 1177 5639. Zie ook onze website https://concertkoorrijswijk.nl. Als u na vier weken de smaak te pakken hebt dan kunt u ook meedoen als projectlid tegen een gereduceerd tarief.

Concertkoor Rijswijk

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden