Landgoed Te Werve, trouwlocatie
Landgoed Te Werve, trouwlocatie (Foto: Bas Uijlings)

Landgoed Te Werve is de populairste trouwlocatie van Zuid-Holland

Voor het vierde jaar op een rij is Landgoed Te Werve de populairste trouwlocatie van Zuid-Holland. Dat maakte trouwlocatiespecialist; Toptrouwlocaties afgelopen week bekend. Deze bijzondere locatie in Rijswijk kreeg de meeste aanvragen binnen de provincie op het landelijke platform van Toptrouwlocaties. De tweede plek in provincie Zuid-Holland wordt ingenomen door de Kasteel de Wittenburg in Wassenaar, gevolgd door de Viersprong in s’-Gravenzande.

Rijswijk - Rozella de Klaver van de evenementenlocatie is natuurlijk enorm blij met deze uitslag. "Het is echt een enorme opsteker voor ons hele team in deze bijzondere tijd." Het landhuis ligt op een prachtig landgoed van 26 hectare in Rijswijk. Het is de ideale locatie voor een ceremonie, diner en feest en heeft alles in huis om een onvergetelijke bruiloft te verzorgen.

“Wij zijn zo blij dat wij deze prijs voor de vierde keer op een rij hebben gewonnen”, aldus Rozella de Klaver van de overkoepelende organisatie Event Company. Zeker in deze Corona tijd is het heel fijn om te zien dat aanstaande bruidsparen nog steeds plannen willen maken voor 2021 en 2022! Waar we natuurlijk bij Landgoed Te Werve helemaal trots op zijn, is de waardering van de bruidsparen met een 9,5, want daar draait het allemaal om. Ons team voelt zich enorm gewaardeerd met reviews zoals: "Alles was tot in de puntjes verzorgd, het eten was voortreffelijk. De bediening was super goed, vriendelijk en altijd heel snel." Bruidsparen plannen de dag van hun leven vaak al heel ver vooruit. "Bruidsparen die interesse hebben in onze locatie kunnen dan ook gewoon een afspraak maken voor een bezichtiging", licht Rozella toe. "Ze zijn dan samen welkom voor een rondleiding. Van onze kant is er dan een iemand aanwezig zodat afstand houden geen enkel probleem is. Uiteraard dragen wij tijdens uw bezoek een mondkapje."

Het is het tiende jaar op rij dat Toptrouwlocaties de populairste locaties van ons land bekend maakt. De organisatie is overkoepelend voor één van de grootste trouwplatformen van Nederland, waar één op de drie bruidsparen hun trouwlocatie vindt. Ook organiseert Toptrouwlocaties jaarlijks vijf keer de Open Toptrouwlocatie Route, een landelijke open dag voor trouwlocaties. Tijdens deze open dagen vinden ieder jaar zo’n 16.500 bezichtigingen plaats door aanstaande bruidsparen op trouwlocaties.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden