Wethouder Johanna Besteman reikt Arti-Shock Prijs 2020 uit.


<p>Wethouder van welzijn, cultuur en onderwijs van de gemeente Rijswijk Johanna Besteman maakte samen met Arti-Shock voorzitter Alfons Harms de winnaars bekend van de Arti-Shock prijs 2020.</p>

Wethouder van welzijn, cultuur en onderwijs van de gemeente Rijswijk Johanna Besteman maakte samen met Arti-Shock voorzitter Alfons Harms de winnaars bekend van de Arti-Shock prijs 2020.

(Foto: Arti-Shock)

Wethouder Johanna Besteman reikt Arti-Shock Prijs 2020 uit.

Arti-Shock Prijzen 2020

Rijswijk - Wethouder Johanna Besteman, wethouder van welzijn, cultuur en onderwijs van de gemeente Rijswijk heeft op zondag 17 januari samen met Arti-Shock voorzitter Alfons Harms de winnaars van de Arti-Shock prijs 2020 bekend gemaakt. Door een gelijk aantal stemmen van de publieksjury behaalde Peet Hiddink en Joke Brouwer een gedeelde eerste plaats. De derde plek was voor Koos ten Kate. Door de maatregelen rondom corona was de uitreiking te volgen via een speciale livestream. Arti-Shock houdt elk jaar een ledententoonstelling met daarbij de uitreiking van de Arti-Shock Prijs. De ledenexpositie ‘My home is my castle' kon dit jaar niet op de bekende manier doorgaan vanwege het coronavirus. Daarom waren de ingezonden werken dit keer op de website van Arti Shock en in deze krant te bewonderen. Het publiek kon stemmen op zijn of haar favoriete kunstwerk. Momenteel is Arti-Shock gesloten in verband met de lockdown. Kijk voor meer informatie en kunstwerken op website:

arti-shock-rijswijk.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden