Giulia (17 jaar) uit Italië zoekt een gastgezin in omgeving Den Haag!


<p>Gastgezin worden voor Giulia? Neem voor meer informatie contact op met het High School Holland team.&nbsp;</p>

Gastgezin worden voor Giulia? Neem voor meer informatie contact op met het High School Holland team. 

(Foto: JanJaap Zeydner)

Giulia (17 jaar) uit Italië zoekt een gastgezin in omgeving Den Haag!

De Italiaanse Giulia woont sinds augustus 2020 via een uitwisselingsproject bij een gastgezin in Den Haag. In deze plaats gaat zij ook naar school. Door omstandigheden kan Giulia niet langer bij haar gastgezin blijven. Daarom is zij per direct op zoek naar een nieuw gastgezin in Den Haag of de directe omgeving zoals Rijswijk voor een verblijf tot aan de zomervakantie.

Rijswijk - Elk jaar komen er honderden studenten naar Nederland om een onvergetelijke uitwisseling te ervaren. Via het ‘High School Holland’-programma van Travel Active kunnen jongeren uit het buitenland tussen de 14 en 18 jaar naar Nederland komen om hier te proeven van het Nederlandse leven. Ze gaan naar een middelbare school in Nederland en verblijven bij een Nederlands gastgezin.

De Italiaanse Giulia

De 17-jarige Giulia uit Italië is een ambitieuze en hulpvaardige dame. Afgelopen augustus is zij haar avontuur in Nederland gestart. Giulia’s favoriete hobby is dansen, zij doet zowel aan moderne als klassieke dans. Verder houdt Giulia van creatief bezig zijn door te schilderen en te tekenen. In Italië gaat Giulia er vaak in de weekenden op uit om nieuwe plekken en steden te ontdekken. Hier in Nederland vindt zij het ook leuk om nieuwe steden te ontdekken, ze heeft o.a. Hengelo en Amsterdam bezocht. Verder vindt deze Italiaanse meid het leuk om te koken en zou zij graag een aantal Italiaanse gerechten willen maken! “Ik sta open voor veel nieuwe ervaringen en hoop ook mijn tradities en cultuur met jullie te delen.” Meer weetjes over Giulia? Bekijk haar profiel op de website van Travel Active High School Holland: https://www.travelactive.nl/giulia-uit-italie/

Is uw gezin het nieuwe thuis voor Giulia?
Gastgezinnen wonen verspreid door heel het land en zij bestaan uit verschillende samenstellingen. Jong of wat ouder, alleenstaand of een gezin met kinderen? In onze ogen kan iedereen gastgezin zijn!

Het High School Holland programma van Travel Active biedt buitenlandse studenten de kans onderdeel uit te maken van de Nederlandse cultuur door de studenten een thuis te bieden bij een gastgezin in Nederland en de studenten hier ook naar een middelbare school te laten gaan. Een buitenlandse student in huis nemen, is op vrijwillige basis. U, als gastgezin, voorziet de kost en inwoning en de overige kosten zijn voor rekening van de student of Travel Active. U krijgt niet alleen inzichten in een andere cultuur door een uitwisseling, maar ook nieuwe inzichten in onze eigen Nederlandse cultuur. Staat u open voor een andere cultuur met haar taal en tradities in huis?

Moeilijke tijd door Corona

Dorine van de uitwisselingsorganisatie Travel Active geeft toe dat het door het coronavirus een ander jaar is dan voorgaande jaren. “Mensen vinden het best spannend om het buitenland in huis te halen en dat is begrijpelijk. Vaak dromen uitwisselingsstudenten al jaren van deze buitenlandervaring en willen wij dat graag voor hen mogelijk maken. Uiteraard blijven we de richtlijnen vanuit de overheid volgen en houden we ons aan de maatregelen net zoals iedere andere Nederlander deze hoort te volgen.”

Gastgezin worden voor Giulia? Neem voor meer informatie contact op met het High School Holland team via highschoolholland@travelactive.org, bel gerust naar 085 222 4810 of bezoek hun website: https://www.travelactive.nl/high-school-holland

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden