Muziekfilm; And The Beat Goes On


<p>Martin Reitsma (R) met Emmaly Brown en Eva van der Zanden van The Big Swingers.&nbsp;</p>

Martin Reitsma (R) met Emmaly Brown en Eva van der Zanden van The Big Swingers. 

(Foto: Ronald van den Andel)

Muziekfilm; And The Beat Goes On

Er kwam op zondag 3 januari een nieuwe muziekfilm uit van Omroep Midvliet. Het lukte nog net om hiervoor een coronaproof evenement te houden op het prachtige kasteel Oud Wassenaar. Organisator én presentator Martin Reitsma had zondag 13 december samen met kasteelbeheerder Luc Steverink, medepresentator Fenno Werkman en de technische crew van Omroep Midvliet alles uit de kast gehaald om er een mooi opname-evenement van te maken. Dat stond overigens ook in het teken van Omroep Midvliet dat vecht voor licentiebehoud.

Door Martin Reitsma

Rijswijk - Er was streng toezicht op het kasteel, zelfs een flesje water, mocht niet meegenomen worden het kasteel in. Buiten stonden twee beveiligers die er streng op toekeken dat de anderhalve meter afstand in acht werd genomen.

Haagse Stadsdichter Victor R. Meijer

De bekende Haagse stadsdichter Victor R. Meijer droeg een vlammend betoog voor waarin hij een stevig pleidooi hield voor het voortbestaan van Omroep Midvliet. De omroep dreigt haar licentie kwijt te raken. Hij ontving een klaterend applaus.

The Big Swingers

The Big Swingers met de zangeressen Emmaly Brown en Eva van der Zanden en uitstekende muzikanten maakten er een waar muzikaal feestje van met een bevlogen optreden; het dak ging er bijna af. ‘Don’t you want me’ en ‘Whats love got to do with it’ werden in een swingend nieuw muzikaal jasje gegoten en dat klonk heel aantrekkelijk.

Lesley van Ruitenbeek

Zanger Lesley van Ruitenbeek zong: ‘You dont have to say you love me’, een eerbetoon aan Dominic Grant. Tamara Tol zong: ‘Desperado’ van The Eagles, ‘Ik hou van jou’ en ‘Het Leven is Mooi’. Topgitarist Ruud Jansen begeleide haar op gitaar. Tamara had eerder deze middag een prachtig optreden gedaan met haar nichtjes van de Volendamse Proppies.

Eddy Ouwens en Sebastiaan Spanjer

Zanger Eddy Ouwens liet in een medley de goede tijden van Elvis Presley herleven. Eddy zag er gesoigneerd uit in een prachtige smoking en ook zijn warme stem klinkt nog altijd goed. Ouwens had het jonge zangtalent Sebastiaan Spanjer meegenomen voor een optreden. Deze jonge goodlooking man is een veelbelovende zanger met een goede uitstraling en een uitstekende stem. Zijn nummer ‘You are the reason’ klonk groots.

Lou Prince

Lou Prince zong zijn nieuwe Nederlandstalige single ‘Kom weer terug bij mij’ en reikte het eerste exemplaar uit aan presentator Martin Reitsma

Muziekfilm

De muziekfilm is te zien bij Omroep Midvliet en op YouTube via de link https://youtu.be/27o4KlcrxoE De film is mede tot stand gekomen dankzij de bevlogen medewerking van Ferd Grobben in samenwerking met de TV-ploeg van Omroep Midvliet.

‘Een waar muzikaal
feestje’

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden