Alzheimer Café tijdens crisis telefonisch bereikbaar

Alzheimer Café tijdens crisis telefonisch bereikbaar

Rijswijk - Hoe graag we het ook zouden willen; het einde van de pandemie is nog niet in zicht. Maar vragen over Alzheimer of een vermoeden van dementie kunnen er altijd zijn. Daarom is het Alzheimer Café vanaf januari 2021 telefonisch bereikbaar.

De telefonische bereikbaarheid geldt voor de avonden waarop het Alzheimer Café altijd open was, namelijk de tweede maandag van de maand van 19.00 tot 21.00 uur. Het eerste telefonische Alzheimer Café is op 11 januari 2021 en bereikbaar via het mobiele telefoonnummer 06 – 305 946 95

Het is op deze manier nog steeds mogelijk om al uw vragen over dementie of vermoeden van dementie te stellen. U wordt rustig, vriendelijk en begripvol te woord gestaan door deskundige medewerkers met een groot netwerk op het gebied van dementie. Waar mogelijk krijgt u direct een antwoord op uw vragen. Heeft de medewerker niet direct een antwoord dan wordt uw vraag genoteerd en wordt u op een later moment teruggebeld.

Mocht u deze avond de voicemail krijgen dan is het druk en zijn de medewerkers telefonisch in gesprek. Laat in dat geval een bericht achter. Spreekt u alstublieft in, dan wordt u dezelfde avond of de volgende dag teruggebeld. De organisatoren van het Alzheimer Café hopen zo weer een beetje met u in contact te komen. Langs deze weg ondanks de situatie toch alvast fijne feestdagen gewenst.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden