Lionsclub Rijswijk zamelt D.E. punten in


<p>In Oud-Rijswijk staat een inzameldoos bij de nieuwe bloemsierkunstzaak van Amarantha </p>

In Oud-Rijswijk staat een inzameldoos bij de nieuwe bloemsierkunstzaak van Amarantha

(Foto: Lionsclub Rijswijk )

Lionsclub Rijswijk zamelt D.E. punten in

Ook dit jaar verzamelt de Lionsclub Rijswijk Douwe Egberts waardepunten. De punten worden gebruikt om bij D.E. koffie te kopen voor de voedselbank.

Rijswijk - Douwe Egberts is zo enthousiast over dit idee dat het besloten heeft om een bonus van 20% te geven. Het is een landelijke actie maar de in Rijswijk ingezamelde punten komen helemaal ten goede aan de Rijswijkse voedselbank. Door de beperkingen rondom corona is het aantal inzamelpunten dit keer helaas beperkt. In de Albert Heijn aan het Boogaardplein staat naast de paktafel een zuil waarin oud en vreemd geld kan worden gedaan. Vanaf nu tot begin januari dient deze ook als verzamelpunt voor de D.E. waardepunten.

In Oud-Rijswijk staat een inzameldoos bij de nieuwe bloemsierkunstzaak van Amarantha, Herenstraat 11, en op zaterdagmarkt in Oud-Rijswijk kunt u een inzameldoos vinden bij Daan Souverijn bloemen op het Tollensplein.

Ook helpt de bibliotheek aan de Vliet, locatie Generaal Eisenhouwerplein 101 mee met het inzamelen van de D.E. punten, vanaf 3 december is hier ook een inzameldoos te vinden. Heeft u veel punten en passen die niet in de zuil of verzameldoos? Stuur dan een SMS of Whatsapp-bericht aan 0654981825 en de Lions vinden een oplossing.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden