Compaan tablet voor senioren nu besteld voor de kerst in huis


<p>Compaan tablet voor senioren is gemakkelijk in het gebruik.&nbsp;</p>

Compaan tablet voor senioren is gemakkelijk in het gebruik. 

(Foto: )

Compaan tablet voor senioren nu besteld voor de kerst in huis

Tijdens de coronacrisis is het niet altijd mogelijk om bij vader, moeder, oma, opa langs te gaan voor een gezellig praatje. Beeldbellen is dan een goed alternatief of een leuke aanvulling. Toch kunnen niet alle senioren met een ‘gewone’ telefoon of tablet overweg.

Rijswijk - De Compaan tablet is speciaal ontwikkeld voor senioren, zodat zij op een laagdrempelige en eenvoudige manier kennis kunnen maken met het gebruik daarvan. Zo kunnen zij makkelijker in contact blijven met vrienden, familie en andere bekenden. Hiernaast is er nog veel meer mogelijk: berichten sturen, foto’s ontvangen, nieuwsberichten lezen of een spelletje spelen. Dankzij de samenwerking met de Compaan kan Welzijn Rijswijk dit jaar nog een aantal tablets beschikbaar stellen.

Het eerste halfjaar zijn hier geen kosten aan verbonden. Hierna betaalt u tijdens deze actie eenmalig slechts 149,00 euro. De abonnementskosten bedragen 12,95 euro per maand. Goed om te weten: er kan een coach langskomen om de tablet gebruiksklaar te maken.

Misschien een leuk cadeau voor onder de kerstboom? Woont moeder, vader, opa of oma zelfstandig en in Rijswijk en heeft u interesse of wilt u meer weten? Neemt u dan contact op met projectleider Laurette van Rijnsoever via 070 - 757 9 200 (dinsdag t/m vrijdag).
U kunt haar ook mailen: laurette.vanrijnsoever@welzijn-rijswijk.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden