Nieuwe boeken van Louise Witting


<p>Louise Witting heeft een paar nieuwe boekjes uitgegeven.&nbsp;</p>

Louise Witting heeft een paar nieuwe boekjes uitgegeven. 

(Foto: Aangeleverd KVO Boeken)

Nieuwe boeken van Louise Witting

Onlangs heeft Louise Witting, die ruim 23 jaar in Rijswijk woonde, maar tegenwoordig woonachtig is in Delft een drietal boekjes uitgegeven met gedichten, verhalen en proza. Na een eerdere publicatie enkele jaren geleden van de bundel Werken en andere leuke dingen, is er opnieuw een selectie van haar werk bijeengebracht. Drie boekjes met elk een paar thema’s.

Rijswijk/Delft - Een deel heet Kerst en Seizoenen en bevat een aantal sfeervolle gedichten rond kerst en een ode aan de natuur bij de wisseling van de seizoenen. De titel van het tweede boek is Afscheid en Weerzien. We nemen in ons leven vaak en op verschillende manieren afscheid: van zaken die ons dierbaar zijn, van collega’s, vrienden, geliefden. En we hopen op een weerzien. En tot slot is er een boek met de titel Lief gezegd en nagedacht. Woorden over de mooie dingen in het leven die je soms in staat stellen te relativeren.

De boekjes zijn elk ca 95 pagina’s dik, voorzien van een fraaie kaft in kleur en gedrukt op glossy white papier.

Auteur Louise Witting Uitgegeven onder ISBN in eigen beheer. In te zien en te koop bij Shopmybooks.com/BE Prijs € 15,95 Levertijd 5 tot 7 dagen Voor info en contact kvoboeken@gmail.com

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden