Foto:

Herberg Vlietzigt sluit de deuren per 1 januari 2021

De afgekondigde maatregelen komen voor sommige bedrijven extra hard aan. Ronald en José Leenheer van Herberg Vlietzicht vertellen verslagen hoe zij en hun team onderuit zijn gehaald door Covid-19. “ Wat een fantastisch jaar had moeten worden eindigt dramatisch.”

Rijswijk - “Nota bene het eigen 15 jarig-jubileum van Herberg Vlietzigt op 15 maart, was het eerste feestje dat geannuleerd moest worden. Na die 1e lockdown, werden bijna alle partijen t/m augustus verzet of geannuleerd. Met ongelofelijke harde inzet van onze mensen en waardering van onze gasten gingen wij er weer vol voor.”

De lunchroom draaide geweldig en met de enkele feestjes die nog gevierd werden èn de steun van de overheid leek het erop dat het bedrijf zich kon herstellen.

“Helaas kwam er een 2e lockdown voor de horeca en die leidde tot het annuleren van alle partijen t/m maart. De in oktober geplande bijeenkomsten en feesten moesten afgeblazen worden. Onze geldstroom ging daardoor volledig onderuit. Wij hebben daardoor geen gezond financieel vooruitzicht op komend jaar, waarin ook nog het verlies van 2020 nog goed gemaakt had moeten worden. Onverantwoord om door te gaan. Voor nu proberen wij de schade te beperken en een faillissement te voorkomen. Wij danken iedereen die met ons de Liefde en het Leven heeft gevierd op deze prachtige locatie!” Met gastvrije groet, Ronald Leenheer

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden