Foto:

Werkzaamheden aan de Admiraal Helfrichsingel

De komende weken gaat de gemeente Rijswijk in een deel van de Admiraal Helfrichsingel en bij de kruising van deze straat met de Prinses Beatrixlaan onderhouds- en asfalteringswerkzaamheden uitvoeren. Het werk wordt hier in twee delen uitgevoerd: allebei aan de kant van de oneven huisnummers.

Rijswijk - De werkzaamheden aan de Admiraal Helfrichsingel zijn als volgt gepland;

26 oktober tot en met 8 november: vanaf de Prinses Beatrixlaan tot en met de kruising met de Ocarinalaan. Deze kruising is dan afgesloten voor al het verkeer.

9 november tot en met 20 november: vanaf de Ocarinalaan tot en met de bushalte bij het Waldhoornplein. De kruising met de Harpsingel is afgesloten voor al het verkeer.

Klaroenstraat

2 november tot en met 7 november: De aannemer vervangt in de busbaan ter hoogte van de bushalte het asfalt. Dit is nodig voor de komst van buslijn 51 die in december in de Muziekbuurt gaat rijden.

Kruising Prinses Beatrixlaan – Admiraal Helfrichsingel

In drie nachten van donderdag 5 tot en met zondag 8 november tussen 20.00 en 06.00 uur zijn er werkzaamheden aan de kruising. De aannemer herstelt schade aan het asfalt en vervangt de bovenste asfaltlaag. Ook past hij de bocht naar de Admiraal Helfrichsingel aan. In de laatste nacht verricht hij werkzaamheden op het gehele kruispunt, zoals slijpen van de detectielussen voor de verkeersregelsinstallaties en aanbrengen van putkoppen.

Automobilisten kunnen in de nachten gebruik blijven maken van de Prinses Beatrixlaan. In de tweede nacht is het niet mogelijk om richting de wethouder Brederodelaan te rijden. Ze kunnen wel rechtdoor richting Den Haag. Het verkeer richting de A4 heeft geen last van de werkzaamheden.

De planning kan veranderen door regen of andere onvoorziene omstandigheden.

Bereikbaarheid

De woningen langs de Admiraal Helfrichsingel zijn tijdens de werkzaamheden bereikbaar via het trottoir. De parkeerplaatsen hier zijn tijdens de periode waarin werkzaamheden worden uitgevoerd niet in gebruik. Omleidingsroutes zijn met gele borden aangegeven.

Omwonenden zijn al geïnformeerd middels een bewonersbrief.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden