<p>Tijdens de Open Wand tentoonstelling kunt u uw eigen kunstwerken laten zien aan het publiek.&nbsp;</p>

Tijdens de Open Wand tentoonstelling kunt u uw eigen kunstwerken laten zien aan het publiek. 

(Foto: de Bibliotheek aan de Vliet)

Laat uw eigen kunstwerk zien

De jaarlijkse Open Wand-tentoonstelling van de Kunstuitleen in Rijswijk is inmiddels traditie geworden. In november stellen de bibliotheek en de Kunstuitleen hun ‘wand’ weer beschikbaar voor amateurkunstenaars uit Rijswijk. Het thema dit jaar is: Uit het leven gegrepen.

Rijswijk - De expositie zal plaatsvinden van 4 tot en met 28 november. Kunstenaars kunnen hun werk inleveren tot en met 2 november. In november zijn de kunstwerken dan te zien in de bibliotheek aan het Generaal Eisenhowerplein 101. De soorten kunst die mee kunnen doen zijn; Schilderijen, druktechnieken, fotografie en objecten. Eigenlijk zijn alle kunstvoorwerpen welkom, ook kunstwerken buiten het thema om. De Open Wand-tentoonstelling is voor en door Rijswijkers. Er is een beperkte ruimte, dus meld uw kunstwerk zo snel mogelijk aan. Dat kan bij Jacqueline van Munster van de Kunstuitleen via jvmunster@bibliotheekaandevliet.nl. Vertel in maximaal 40 woorden iets over uw kunstwerk en over uzelf; geef het formaat van het kunstwerk aan en lever uw kunstwerk dan uiterlijk 2 november in bij de Kunstuitleen in de bibliotheek. Eisen kunstwerken: Formaat: maximaal 70 x 90 cm, indien nodig ingelijst. Ophangsysteem aan de achterzijde van het kunstwerk, overdwars met dun metaaldraad. Op 28 november bent u welkom op de Open Dag.

U kunt van 10:00 - 16:00 uur meedoen aan leuke activiteiten en de gevarieerde collectie van de Kunstuitleen bekijken. Om 15.00 uur sluiten we de Open Wand-tentoonstelling feestelijk af.

Kunst en cultuur

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden